Szakdolgozati témaválasztás

TÉMAVÁLASZTÁS

 

A hallgatónak szakjához, azaz a tanulmányaihoz kapcsolódó témát javasolt választania. Indokolt esetben ettől eltérhet, ugyanakkor az indoklást mind a szakdolgozatban, mind a záróvizsga alkalmával meg kell tennie. 

Külső konzulens közreműködése NEM kötelező. Ha valaki szeretne külső konzulenst, akkor a választott személynek alapszakok esetén legalább főiskolai, mesterszakok esetén legalább egyetemi végzettséggel kell rendelkeznie és a témában jártas szakembernek kell lennie. A külső konzulens adatait elegendő a szakdolgozatba köttetendő adatlapon jeleznie. Tőle értékelést NEM várunk a szakdolgozat leadását követően.

A belső konzulenssel a hallgatónak kell felvenni a kapcsolatot (a témaválasztás lezárása után).

A témaválasztás a kiírt témák alapján, az online rendszeren keresztül történik.
Ezen kívül, ha még nem teljesítette a hallgató a szakszeminárium tantárgyat, akkor azt a Neptun rendszerben kell felvennie. A két időszak nem teljesen fedi egymást, illetve a témára történő online regisztráció és a tantárgyfelvétel nincs összekötve. 

Egy adott témára adott oktatóhoz jelentkezik a hallgató, a regisztráció csak egyetlen helyre történhet.

A jelentkezésnél a gyorsaság dönt (hasonlóan mint pl. a vizsgajelentkezésnél a Neptunon). Egy témára csak egy hallgató tud jelentkezni (viszont egy oktatónál ugyanaz a téma többször is megjelenhet, ilyenkor az annyi témának minősül, ahányszor megjelenik). Ha adott oktató témái elfogynak, akkor nem tudunk hozzá újakat kiírni. Ha az oktatónál még van szabad hely, de nem arra témára, amit a hallgató elképzel, akkor érdemes rájelentkezni, ha előtte az oktatóval egyeztettek arról, hogy rugalmas-e ilyen téren. A témák általánosak, azon belül majd a belső konzulenssel kell konkretizálni.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A regisztráció alapvetően egy félévre érvényes, azaz
az alapszakon, felsőoktatási szakképzésen és szakirányú továbbképzésen ha az adott félévre regisztrál valaki de nem ad le dolgozatot, akkor újra regisztrálnia kell majd arra a félévre, amikor meg szeretné írni.

 

A regisztrációhoz az ak.sze.hu oldalra szükséges bejelentkezni, majd a Szakdolgozati jelentkezés fülön  van mód a  konzulens és a téma kiválasztására.

A táblázatos online jelentkezési felület az AK honlapján csak a jelentkezési időszakban aktív.

Jelentkezési időszak:
szorgalmi időszak kezdete előtt egy héttel kerülnek kiírásra a témák és két hétig tart nyitva a rendszer

KÉRJÜK FIGYELMESEN KITÖLTENI AZ ADATOKAT, KÜLÖNÖSEN AZ E-MAIL CÍMET!

A határidő után nem tudunk további regisztrációt elfogadni.

Ha a félév során bármilyen adat változik a táblázatban, azt szíveskedjenek az  oroszne.hank.katalin@sze.hu e-mail címre elküldeni, mert a Neptunnal ez a regisztráció nincs közvetlen összeköttetésben, az ott megváltoztatott adatok nem kerülnek át automatikusan ebbe a nyilvántartásba.

 

 

Az oktatók elérhetőségét a kar főoldalán található telefonkönyv segítségével megtalálják.

Nemzetközi Tanulmányok és Kommunikáció Tanszék Eseménynaptára

Bejelentkezés a 2018/19. tanév II. félévére 2019. január 24. 06:00 - 2019. február 2. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2019. január 26. 00:00 - 01:00
Szenátusi ülés 2019. január 28. 14:00 - 16:00
Méltányossági vizsgák 2019. január 30. 00:00 - 2019. február 2. 23:00

Gyorslinkek

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!